Zomerpelgrimage en winterslaap

 

 

Vooraankondiging: zomerpelgrimage 

Voor iedereen die dit jaar belangstelling toonde voor het begin van onze nieuwe pelgrimstraditie: dank je wel. 
Voor de 210 mensen die samen €10.000,- sponsorden en voor de eerste 420 pelgrims: dank je wel. 
Voor de 25 die €250,- voor wilden schieten t.b.v. investeringen: dank je wel!

Dank je wel ook voor alle mensen die aanboden om in 2016 mee te helpen. We voelen ons door zoveel vertrouwen gesteund en gaan na een korte winterslaap na 15 januari volop aan de slag er iets moois van te maken. 

Hieronder de vooraankondiging, maar nu de wens: een beetje wijsheid voor ons zelf, iedereen en de wereld in het nieuwe jaar. 

Foto: Bart Kouwenberg
Liefde voor het landschap
Op zondag 19 juni organiseren we een feestelijke vertrekceremonie voor de eerste pelgrims van de zomer. Thema: liefde voor het landschap. 

Behalve inspirerende sprekers en muziek zoeken we natuurprojecten langs de route waarvoor pelgrims zich kunnen laten sponsoren en gezamenlijke eet- en slaapmogelijkheden om in die week als pelgrimsherberg te fungeren.

Wie liefde voelt voor het landschap, hou die week vrij! 
Foto: Bart Kouwenberg

Pelgrimsgetijdenboek
Een spannende ontwikkeling voor ons pelgrimsgetijdenboek: uitgever Intermedi-Art Kunstzaken bundelt in februari de originele kunstwerken en teksten tot één unieke uitgave. 

De populaire uitgave met reproducties is te koop via onze website. De unieke uitgave komt vanaf volgend jaar te koop. 

Het boek moet minimaal €15.000,- opleveren en de opbrengst wordt verdeeld tussen stichting Walk of Wisdom en de Stevenskerk. 

 

Vertrekceremonies
Vanaf april organiseren we met een aantal ritueel begeleiders kleine vertrekceremonies in de Stevenskerk. Pelgrims worden uitgezwaaid met een lied en een overweging. 
Foto: Jan Heijmans
Voorbereidingsdag 16 april
Op zaterdag 16 organiseren docenten van het Han Fortmann centrum een voorproefdag voor het lopen van een ‘walk of wisdom’. Een dag samen wandelen, lunchen en nadenken over belangrijke thema’s voor een pelgrimstocht (meer).
Foto: Bart Kouwenberg

Winterslaap
Van 15 december tot en met 15 januari is de Walk of Wisdom beperkt bereikbaar in verband met een winterslaap. Bestellingen van een startpakket kunnen nog gewoon via onze website. Voor vragen kun je terecht bij Manja op [email protected]