Walk of Wisdom op Fiets-en Wandelbeurs dit weekend

Vrijdag 28 februari tot en met zondag 1 maart is de Fiets-en Wandelbeurs in Utrecht. De organisatie is zo sympathiek een heus pelgrimspaviljoen in te richten waar kleine stichtingen als de onze een gratis stand krijgen.

Er is weer ontzettend veel te zien op wandel-en fietsgebied met ook veel lezingen (link). Traditioneel is onder andere een proefparcours met de nieuwste (electrische) fietsen, wat mij altijd een leuk pretpark gevoel geeft. Het wandel-en pelgrimaanbod is uitputtend: je krijgt geheid inspiratie voor nieuwe tochten en het mooie is dat er dankzij de sponsoring door de beurs ook veel kleinschalige en niet commerciële initiatieven bij zitten.

Het is wel een uitdaging om niet met allerlei ‘gadgets’ thuis te komen: spullen die je niet nodig hebt, maar wel handig en voordelig lijken. Er zijn die dagen massa’s aanbiedingen voor de wandelaar: van unieke anti-blaren inlegzool tot massagekussen of gewoon een gratis staatslot als je je opgeeft voor de nieuwsbrief.

Goed idee om af en toe even pauze te nemen van alle indrukken. Je bent welkom bij onze stand: vrijdag staat mede ontwikkelaar Manja Bente en haar dochter Hannah (tevens markeerder). Zaterdag onze vrijwilligers Anja van Weegen en Ryon Groenen (een van onze donativo gastgezinnen) en zondag bestuurslid Ton Reijnders en zijn partner Marga.

Meer informatie: https://fietsenwandelbeurs.nl/index.php/nl/.

Tickets: online €13,- aan de kassa €16,-. Kinderen t/m 12 jaar gratis.