Vriendenavond 16 september: presentatie plannen en veiling

nijmegen-stevenskerk-exterieur.jpgDe Walk of Wisdom organiseert 16 september aanstaande een informatie- en Vriendenavond in de Stevenskerk van Nijmegen. 

Het eerste stuk van de pelgrimsroute wordt in augustus 2015 geopend op het 117 kilometer lange Streekpad Nijmegen. Het is de uitdaging van de stichting om van dit `gewone` wandelpad een echte pelgrimsroute te maken. Het doel van de vriendenavond is om hierover ideëen uit te wisselen. De avond wordt geleid door ervaren dagvoorzitter en coach Richard Engelfriet en begint met een presentatie door pelgrim pionier en voorzitter van de stichting Damiaan Messing.

Na de pauze leidt Tim Haarlemmer, dagvoorzitter en filosofiedocent een ludieke veiling ten behoeve van de stichting. Op de rol komen – onder meer – een exclusieve rondleiding door de Stevenskerk, een pelgrimsontbijt bij Oortjeshekken, een overnachting in een Bed and Breakfast aan het Reichswald, een kist kloosterfruit, een middag `wandelend lezen` verzorgd door filosofieprofessor en een pelgrimszending van een ervaren rituelen begeleidster. 

Programma

Datum en tijd: dinsdag 16 september, van 19.30u tot 21.30u. 
Locatie: Noordkapel Stevenskerk Nijmegen, Sint Stevenskerkhof 62, 6511 VZ Nijmegen

  • 19.00-19.30uur Inloop: koffie en thee
  • 19.30uur Presentatie pelgrim pionier Damiaan Messing: hoe begin je een nieuwe pelgrimstraditie?
  • 20.00uur Uitwisseling ideëen met zaal onder leiding van Richard Engelfriet
  • 20.30uur Pauze: koffie en thee
  • 20.45uur Veiling onder leiding van Tim Haarlemmer
  • 21.30uur Afsluiting: verrassing

Meld je aan

Meld je hieronder aan. Wil je meer weten over hoe je vriend kan worden, klik dan hier. Ook belangstellenden die (nog) geen vriend zijn, zijn van harte welkom.

photo28
photo13
photo9

Fotobronnen: Stevenskerk