Voorbereidingsdag op de Walk of Wisdom door Han Fortmann Centrum

Wandelend-lezen.jpg

Wandelend-lezen.jpg

Docenten van het Han Fortmann Centrum organiseren een voorbereidingsdag voor het lopen van een ‘walk of wisdom’ op 16 april 2016. Het betreft een proef. Drie ervaren docenten lopen mee met pelgrims en er is een gezamenlijke lunch bij Oortjeshekken. Het Han Fortmann Centrum verzorgt al sinds 1979 cursussen rond spiritualiteit. Zie deze link of de tekst van hun website hieronder.   

Voorproefdag pelgrimsroute Walk of Wisdom

Aanzet tot het maken van een Pelgrimstocht

Onder het motto Wie ben ik en wat is mijn bijdrage aan de wereld? geeft het Han Fortmann Centrum op zaterdag 16 april van 10.30 tot 16.30 uur een voorproefdag voor het lopen van de Walk of Wisdom.

We starten in de Stevenskerk Nijmegen. Damiaan Messing, initiator van de Walk-of-wisdom, leidt de dag in. Daarna geeft Ted van Rijt enkele suggesties voor het gesprek en de bezinning onderweg. We maken een wandeling van ca 12 kilometer en volgen daarbij het pelgrimstraject. Onderweg lunchen we in Oortjeshekken. Later gaan we op een andere manier weer terug naar de Stevenskerk en sluiten daar af met een uitwisseling en een drankje.

Drie docenten van het HFC lopen ‘incognito, maar in functie’ mee en begeleiden de potentiële pelgrimgangers. Dat zijn: Loopbaanbegeleider, coach en soefist Jacques van Hees, Mindfulness-trainer Ted van Rijt en Zenleraar-coach Dick Verstegen. Zij helpen de deelnemers zo ongemerkt mogelijk bij het beantwoorden van de prangende Themavraag: ‘Wie ben ik en wat is mijn bijdrage aan de wereld?’

16G21V begeleiding Jacques van Hees, Ted van Rijt en Dick Verstegen
Datum 16 april
Tijd van 10.30 – 16.30 uur
Plaats Stevenskerk Nijmegen (start en afsluiting)
Deelnemers minimaal 25
Kosten € 30,- p.p. (inclusief lunch en drankje bij afsluiting)
Inschrijven tot 9 april via deze link. Selecteer docent Ted van Rijt. Na inschrijving ontvangt u een e-mail bericht waarin wordt gemeld of u aan de voorproef-dag Walk of Wisdom kunt deelnemen en op welke wijze u aan uw betalingsverplichting kunt voldoen.