Regen, koeienvlaaien en een engel. Verslag van pelgrim 292

2e1ax_timeless_entry_IMG_0946_20151101-173940_1.JPG

2e1ax_timeless_entry_IMG_0946_20151101-173940_1.JPG

Regen, koeienvlaaien en een engel

Op  12 t/m 17 oktober loop ik de pelgrimsroute met mijn man, we lopen veel dus denken we, dat gaat het worden! Maar dat valt toch een beetje tegen in de goede zin van het woord we genieten echt van de vele heuvels en de klimpartijen. Het prachtige bos en de mooie weilanden. De smalle paadjes en de koeien vlaaien die ons aan het lachen maken, want het is wel een zorg om niet uit te glijden.

Ook het zoeken soms naar ons logeeradres omdat het deze tijd van het jaar vroeg donker is, maar het pelgrims teken (die wij engel noemen) brengt ons voor donker binnen. Het is geweldig hoe wij ontvangen worden en iedereen ons dichter bij de route wil brengen. Het geeft ons zo’n warm gevoel dat iedereen begaan met ons is, omdat het regent, maar dat hoort er bij in Nederland, ons stoort het niet.

Al met al het was een geweldige week en wij die al 44 jaar getrouwd zijn leerden elkaar nog beter kennen en in elke kapel of dankplekje staken we een kaarsje op om te zeggen hoe blij we nog met elkaar zijn, en dankten we voor deze mooie dagen. Lieve mensen van de Walk of Wisdom jullie hebben een prachtig pad op de kaart gezet, hier voor dank, met vriendelijke groeten

Erika Out-Broekema.    (wandelaar nr. 292 )