Verloting startpakket onder Vierdaagse pechvogels

pelgrim
pelgrim- Bart Kouwenberg

Onder alle wandelaars die vrijdag 8 april zijn uitgeloot voor de 100e Vierdaagse verloten we een startpakket voor de Walk of Wisdom, onze 136 kilometer lange pelgrimsroute in dezelfde omgeving.

De Walk of Wisdom bestaat op 21 juni 2016 één jaar en wordt wel het beschouwende (kleine) broertje van de Vierdaagse – de´Walk of the World´ – genoemd. De route staat los van een religie en draait om de wijsheid van het leven: de ervaring. Hoewel wandelaars die zijn uitgeloot voor de 100e Vierdaagse waarschijnlijk ontroostbaar zijn, hoopt de stichting hen zo toch een mogelijkheid te geven wandelend van de schitterende omgeving van Nijmegen te genieten.

Onder alle wandelaars die zijn uitgeloot voor de 100e Vierdaagse wordt één startpakket verloot voor de 1 jarige Walk of Wisdom.

Meedoen met de loting voor een startpakket van de Walk of Wisdom? Stuur vóor 20 april je email met bewijs van uitloting naar [email protected]. De uitslag wordt op 21 april bekend gemaakt. Als bewijs van uitloting geldt een foto of print-out van je pagina in mijnvierdaagse.