Veel mooie aanbiedingen voor 5.000e pelgrim

,
Bon voor 5.000 pelgrim Walk of Wisdom
Bon voor 5.000e pelgrim Walk of Wisdom van B&B van Beijden

Hartverwarmend: we krijgen veel kadootjes voor de pelgrim die het 5.000e startpakket loot. Je kunt nog tot en met 10 december meeloten door je in te schrijven als pelgrim. De gelukkige krijgt het inschrijfgeld voor het startpakket terug èn de kadootjes van de ha!teplaatsen en B&Bs aan de route die meedoen. Lees meer over de actie(voorwaarden): link.

De aanbiedingen tot nu:

 1. Gastgezin markeerder Jasper Koedam en zijn partner Judith in Beek: overnachting met ontbijt. Jasper is ook eindredacteur van de Jacobstaf, het lijfblad van Santiago pelgrims.
 2. B&B den Hoaf/KM Communicatie Waldgraaf Groesbeek: kopje koffie met wat lekkers. Vlakbij ons Filosofenbankje.
 3. B&B de Witte Molen in Kranenburg: overnachting en luxe ontbijt voor twee personen. Leuk om te melden: De Witte Molen was in 2015 onze eerste sponsor!
 4. Halteplaats Eethuis de Diepen in Milsbeek (Gennep): de pelgrimsaanbieding naar keuze. Na het Reichswald.
 5. B&B Mook: Limburgs onthaal, net voor de Mookerheide.
 6. B&B van Beijden in Overasselt: overnachting en ontbijt. Bijzonder: Walk of Wisdom pelgrims waren de eerste gasten van deze nieuwe, maar monumentale B&B.
 7. Pelgrimsklooster Emmaus in Velp: overnachting, maaltijd en ontbijt. Schitterend 18e eeuws klooster met eigen kloosterbos/tuin.
 8. B&B en coachingspraktijk de Veroovering in Neerlangel (bij Ravenstein): bij aankomst zelf gemaakt soepje met eiersalade van eigen kippen, biologisch speltbrood en een glas wijn.
 9. B&B landelijk Leur: overnachting met ontbijt. Fraai landelijk gelegen in de eeuwenoude Heerlijkheid Leur.
 10. Gastgezin Johan en Willie Janssen in Wijchen: overnachting en ontbijt. Johan heeft een eigen kantoor in subsidie bemiddeling: ABJS.nl
 11. Vakantieboerderij de Hoogewaard Winssen: aanbieding komt binnenkort.
 12. Ha!teplaats Dijkmagazijn Beuningen: koffie met appelpunt
 13. B&B de Sprokkeltuin Beuningen: overnachting met ontbijt. Klein landgoedje met o.a. Ooiervaarsnest
 14. B&B d’alde Coninckshof Weurt: driegangen maaltijd met een glas wijn wanneer je er overnacht. Mooi landelijke B&B met prachtige grote tuin.