Vandaag, maandag 21 juni, is de Walk of Wisdom 6 jaar!!

Lieve  mensen,

Twaalf jaar geleden is het idee van de Walk of Wisdom geboren en het zaadje geplant. Wat een bijzonderheid dat we nu afstevenen op de 10.000 pelgrims!!! Helaas geen groot feest, maar in mijn hart voel ik grote blijdschap over wat we met elkaar hebben neergezet en gecreëerd. Zoveel mensen hebben veters gemaakt, pakketjes ingepakt, pakketten verstuurd, ceremonies begeleid, gemarkeerd, vergaderd, muziek gemaakt, facebook bijgehouden, verhalen geschreven, website gebouwd en bijgehouden, coaching gegeven, ons gesponsord, prachtige ontwerpen gemaakt voor de gids, fantastische tekeningen, mooie ontwerp van de pelgrim, boekhouding die wordt bijgehouden, pelgrims die Enthousiaste verhalen vertellen, Omroep Gelderland met zijn mooie uitzendingen, tijdschriften, kranten die ons verhaal hebben verteld. Bedankt universum en alle handen en hoofden voor het mooie samenwerken en wat een prestatie van ons allen!
We zijn intens blij dat we dit met elkaar hebben kunnen neerzetten en ook benieuwd wat de toekomst gaat brengen. Er zijn al spannende ideeën om te gaan uitvoeren en nieuwe zaadjes te planten. 

En ja, zo’n verjaardag vraagt ook om terugblikken en kon het niet laten om nog een keer naar het filmpje te kijken van de opening, wat was dat Amoureus en wat sprak daar een kracht uit! Dus hier ook voor jullie nog een keer: Het is een droom en een daad!