Vallende bladeren in prachtige bossen – loop zaterdag mee met onze stiltewandeling

Duivelsberg, Walk of Wisdom, door Thomas Hontelez
Duivelsberg, Walk of Wisdom, door Thomas Hontelez

Zaterdag 26 oktober is onze tweede stiltewandeling in de reeks ‘de Walk of Wisdom in een jaar rond’. In tien etappes lopen we in een jaar de hele pelgrimsroute rond. Je kunt meedoen met een losse etappe of intekenen voor de hele reeks.

Zaterdag lopen we door de schitterende bossen van de Duivelsberg met on-Nederlandse hoogteverschillen en een heus Filosofendal. Daarna gaan we via een oud landgoed door glooiend heuvellandschap. Met fraaie vergezichten op o.a. eindpunt Kranenburg in Duitsland en het immense Reichswald, het decor voor de derde stiltewandeling op zaterdag 23 november.

De begeleiding is in handen van onze markeerder Jasper Koedam en zijn vrouw Judith. Beiden zijn ook gastgezin op de route en doneren telkens de helft van de opbrengst aan Unicef. Jasper is tevens eindredacteur van de Jacobstaf, het lijfblad van de vereniging van Santiago pelgrims.

Verzamelen: 10.30u bij begraafplaats de Geest in Beek. Pak hiervoor bus 80 richting Millingen vanaf Nijmegen centraal om 09.53u en stap uit bij halte De Ravenberg. Afstand: 14 kilometer. In Kranenburg (DL) pakken we de bus terug naar Nijmegen, via Beek.

Deelname is €10,-, waarvan een deel naar het landschap gaat en het andere deel naar de ontwikkeling van de pelgrimsroute. Vrijwilligers en sponsors van de Walk of Wisdom mogen gratis meelopen. Wie zich intekent voor de hele reeks krijgt flinke korting en kan tegen gereduceerd tarief een startpakket bijbestellen.

Meer info en opgeven (maximaal 25 deelnemers!) : link.

Landgoed Holthurnse Hof Groesbeek, pelgrimsroute Walk of Wisdom Foto: Rianne Kaspers
Landgoed Holthurnse Hof in Groesbeek, Walk of Wisdom Foto: Rianne Kaspers