Stiltewandeling op zondag 3 september met als thema ‘Innerlijke vrede’

De Walk of Wisdom in een jaar rond

‘Innerlijke vrede’. Dat is het thema van de vijfde begeleide stiltewandeling. Zondag 3 september om 10.30u start deze wandeling vanuit Malden in een serie van tien: de Walk of Wisdom in een jaar rond. De route gaat over een kleine 15 kilometer van de Walk of Wisdom en eindigt in Nederasselt.

De wandeling is in stilte m.u.z. van de pauzes. Patricia Akkermans van praktijk voor natuurgeneeskunde Dankh en Lidy van Lie Peters begeleiden de wandeling en leiden het thema in.

Patricia licht de keuze voor dit thema toe: “Mijn uitgangspunt is om innerlijke rust of vrede te kunnen ervaren bij alles wat er zich in mijn leven voordoet. Om me over te geven aan het leven en alles te aanvaarden waartoe ik, soms tegen wil en dank, geroepen word.

Het ervaren van innerlijke vrede of innerlijke rust geeft me ook een gevoel van vrijheid om voluit te durven leven zonder angst daarvoor. Soms zijn me korte en langere momenten gegund waarin ik dit kan voelen.

In deze septembermaand staat wereldvrede wederom een week extra in de belangstelling. Deze wereldvrede kunnen we naar mijn mening alleen maar bereiken als we eerst zelf innerlijke vrede ervaren.”

Verzamelen in Malden

We verzamelen rond 10.45 nabij bushalte Sportpark Union op de hoek van de Sint Jacobsweg in Malden (buslijn 83 naar Plasmolen, vertrek 10.34 uur vanaf station Nijmegen CS, uitstaphalte Sportpark Union). Aankomst in Nederasselt is ergens tussen 15.30 uur en 16.00 uur. Buslijn 9 of 99 gaan terug naar Nijmegen.

Neem wat te eten en drinken mee om te delen en een geldige OV-chipkaart voor de bus. Er is een gezamenlijke afsluiting met een drankje voor wie wil.

Deelname is gratis voor vrijwilligers en sponsoren (‘engelen’) van de Walk of Wisdom. Voor anderen geldt een bijdrage van 10 Euro, waarvan 1 Euro voor het landschap en de rest voor de Walk of Wisdom.

Meer informatie en inschrijven via deze link.

Alle data van de stiltewandelingen op een rij:

18 maart, 7 mei, 3 juni, 2 juli, 3 september, 5 november, 3 december, 7 januari 2018, 4 februari 2018 en 4 maart 2018.

Foto Hatertse Vennen: Bart Kouwenberg