Stiltewandeling op zondag 2 juli met als thema ‘Op weg gaan’

De Walk of Wisdom in een jaar rond

‘Op weg gaan’. Dat is het thema van de vierde begeleide stiltewandeling. Ieder van ons heeft zijn gedachten en gevoelens bij ‘op weg gaan’. Tijdens de wandeling delen we een aantal invalshoeken. In het ritueel is het een belangrijke stap om afscheid te nemen van wat geweest is en ruimte te maken voor wat komt. 

Zondag 2 juli om 11.00u start die vierde wandeling vanuit Plasmolen in een serie van tien: de Walk of Wisdom in een jaar rond. De route gaat over zo’n 15 kilometer van de Walk of Wisdom.

De wandeling is deels in stilte en deels in onderlinge uitwisseling. Bestuurslid Hans Peerden en Lidy van Lie Peters begeleiden de wandeling. 

Verzamelen in Plasmolen

We verzamelen om 11u00 bij restaurant Den Tol, Rijksweg 201, Plasmolen. Bus 83 naar Venlo vertrekt van NS Nijmegen om 10u28 en is dan om 10u56 in Plasmolen. We zijn waarschijnlijk viijf uur onderweg, en dan kunnen we bus 83 terugnemen naar Nijmegen. 

Er is een gezamenlijke afsluiting met een drankje voor wie wil.

Deelname is gratis voor vrijwilligers en sponsoren (‘engelen’) van de Walk of Wisdom. Voor anderen geldt een bijdrage van 10 Euro, waarvan 1 Euro voor het landschap en de rest voor de Walk of Wisdom. 

Neem wat te eten en drinken mee om te delen en een geldige OV-chipkaart voor de bus. 

Meer informatie en inschrijven via deze LINK

Alle data van de stiltewandelingen op een rij:

18 maart, 7 mei, 3 juni, 2 juli, 3 september, 5 november, 3 december, 7 januari 2018, 4 februari 2018 en 4 maart 2018.