Ruimte maken voor iets nieuws – thema stiltewandeling 7 januari

Ineke Schaper

‘De winter is de nacht van het jaar. De aarde is schijnbaar slapend en de slaap is te zien als de kleine dood. Krachten van vernieuwing en zuivering zijn op een autonome manier aan het werk.”
Jaap Voigt.

Zondag 7 januari begint om 11.00u de achtste stiltewandeling in de serie van tien “de Walk of Wisdom in een jaar rond.” De begeleiding is in handen van Ineke Schaper, trainer en wandelcoach op o.a. het Pad, een lange struinroute langs de Waal. Het Pad loopt voor een deel parallel aan de Walk of Wisdom.

Ineke koos als thema: “ruimte maken voor iets nieuws.” Voor en tijdens de wandeling zal ze een aantal korte teksten lezen. De wandeling zelf is in stilte, met uitzondering van de pauzes.

Afstand en vervoer

De wandeling is zo’n 16,5 kilometer om 11.00u van cafe het Leurse Hof in Leur tot en met de bushalte bij cafetaria Tabaksplant om +- 16.30u in Afferden. Bij de bushalte in Afferden rijden elk half uur snelbussen naar Nijmegen.

Om bij het vetrekpunt de Leurse Hof te komen, is het 2,5 kilometer lopen van station Wijchen, maar je kunt ook meerijden vanaf station Nijmegen centraal, verzamelen om 10.00u aldaar. Let op: als je wilt meerijden, reserveer dan op tijd. Er is beperkt plek!

Wil je ook met de auto komen en een paar mensen mee nemen, laat het ons weten: contact.

Kijk hier om je aan te melden. Gratis voor vrijwilligers en sponsors, anders 10 euro.
Meer over Ineke Schaper op haar website Doen vanuit Zijn: link.