Ruim 200 pelgrims ingeschreven

Startpakketten-klaarmaken.jpg

Startpakketten-klaarmaken.jpg

Het gaat goed met de inschrijvingen: inmiddels hebben zich ruim 200 mensen aangemeld voor een ‘walk of wisdom’. Iedere pelgrim krijgt een startpakket met het icoon van onze route, een routegids en een pelgrimsveter met een vogelringetje met daarop het inschrijfnummer (meer informatie).

Het is een hele klus om die pakketten klaar te maken. Zo wordt de pelgrimsveter gemaakt van een leren schoenveter. Die moet op maat geknipt worden, afgebonden, ingestoken. Het vogelringetje moet er aan. Daarnaast moet de icoonspeld ingepakt worden. Samen met de welkomstbrief en de routegids gaan de veter en het icoon in de verzendenvelop waar ook nog een adreslijst ingevouwen wordt waar pelgrims de vogelringetjes van de gemeenten kunnen ophalen. Veel werk dat ongezien op de achtergrond gebeurt onder leiding van Manja met hulp van onder andere Hannah, René, Marliz, Trinette en anderen. Ben je handig en wil je ook een keer helpen? Heel erg welkom!

We moeten nog al wat nieuwe startpakketten inpakken, want het gaat hard. Stuur een mailtje naar Manja op [email protected]. Alvast bedankt! Foto’s: Manja maakt samen met René de pelgrimsveter en startpakketten klaar.

b2ap3_thumbnail_startpakketten-klaarmaken3.jpg