Overnachten

Hieronder staat een selectie van onze overnachtingsadressen, namelijk de adressen die ons sponsorden. Wie zich inschrijft voor een startpakket, krijgt in de bevestigingsmail het totaaloverzicht van alle adressen met ook gastgezinnen en groepsaccommodaties. Heb je deze mail niet? Mail ons o.v.v. je inschrijfnummer.

Zie ook de veelgestelde vragen.

Prijzen

Prijsindicatie: Budget: <€ 35 / Middel: € 35 - € 50 / Luxe: > € 50. Voor één persoon inclusief ontbijt.

Weinig budget? In ons totaaloverzicht staan ook gastgezinnen waar je kunt slapen voor het tarief van vrienden op de fiets (+-€25,-). Lid worden van stichting vrienden op de fiets geeft nog meer mogelijkheden of ga couchsurfen.

Geen plek? Vraag een adres iets verder vriendelijk of ze je misschien willen halen voor een onkostenvergoeding. Sommige adressen zoals Mario van den Heuvel in Hernen halen je overal op (bied een vergoeding aan). Andere tip: een groot deel van de route heeft goede OV. Neem een B&B in Nijmegen of zet een tent op een camping neer en reis daar steeds naar terug.

Met dank aan de gemeenten Nijmegen, Kranenburg, Berg en Dal, Mook en Middelaar, Heumen, Grave, Wijchen, Druten en Beuningen voor de sponsoring van onze routegids.

We zijn op zoek naar extra gastgezinnen langs de route!

Overnachten Walk of Wisdom