Overnachten

Hieronder staat een selectie van onze overnachtingsadressen, namelijk de adressen die ons sponsorden. Wie zich inschrijft voor een startpakket, krijgt in de bevestigingsmail het digitale totaaloverzicht van alle adressen met gastgezinnen, alle campings en groepsaccommodaties. Heb je deze mail niet? Mail ons o.v.v. je inschrijfnummer.

Zie ook de veelgestelde vragen.

Prijzen

Tariefklassen voor één pelgrim inclusief ontbijt (gewijzigd 7 april 2024): Budget: <€ 40 / Middel: € 40 - € 55 / Luxe: > € 55.

Weinig budget? Zie ons totaaloverzicht met ook gastgezinnen voor tarief vrienden op de fiets (+-€25,-). Lid worden van stichting vrienden op de fiets geeft nog meer mogelijkheden. Andere opties: zet je tent op in Welcome to my garden of ga couchsurfen.

Geen plek? Vraag een adres iets verderop – vriendelijk – of ze je willen halen voor een onkostenvergoeding. Sommige adressen zoals Mario van den Heuvel in Hernen halen je overal op (bied wel een vergoeding aan). Andere tip: een groot deel van de route heeft goede OV. Neem een B&B in Nijmegen of zet een tent op een camping neer en reis daar steeds naar terug.

Met dank aan de gemeenten Nijmegen, Kranenburg, Berg en Dal, Mook en Middelaar, Heumen, Grave, Wijchen, Druten en Beuningen voor de sponsoring van de 7e editie van onze routegids.

We zijn op zoek naar extra gastgezinnen langs de route!

Overnachten Walk of Wisdom