Kleine handleiding voor de moderne pelgrim

De Walk of Wisdom is een pelgrimstocht waarbij je een week gaat lopen met telefoon en internet zoveel mogelijk uit. Hoe pak je het aan? Om je op weg te helpen, publiceerden we een kleine handleiding langs vijf natuurlijke momenten voor bezinning. De handleiding is gratis beschikbaar als PDF (link) of online bladerboek: klik de kleine afbeelding hieronder.

Kleine handleiding voor de moderne pelgrim

Coaching

Een van onze vrijwilligers Lidia van Engeland is ook pelgrimcoach en biedt een korte coaching om je bij je bezinning op weg te helpen. De coaching bestaat uit een voor- en nagesprek om helder te krijgen wat je op deze tocht beweegt en wat je daarbij ervaren hebt.  Lees hier een verslag en meer.

Verdere verdieping

Vanuit de Walk of Wisdom

Als stichting organiseren we oriëntatiemiddagen, vertrekceremonies en verhalen- en terugkommiddagen (zie agenda).

Vertrekceremonies voor en door pelgrims

Deze ceremonies worden geleid door vrijwilligers van de Walk of Wisdom, waaronder Manja Bente, een van de pioniers van de route, Lidia van Engeland, pelgrimcoach, en Birgit van Onna.

Wandelen naar wijsheid

Onze bestuursvoorzitter Thomas Hontelez schreef een boek met lessen voor de pelgrim: ‘wandelen naar wijsheid’. Hij schreef het naar aanleiding van een tocht naar Istanbul, maar het bevat goede aanknopingspunten voor welke tocht je ook wilt maken: link.

Startpakket

Klaar voor een Walk of Wisdom? Schrijf je in voor een startpakket: link.

Vertrekceremonie Walk of Wisdom door Yolanda van Diepen