Pelgrim 165 en 166 waren in Nederasselt…

Ivy uit Nederasselt (7) kreeg een kaart van twee pelgrims uit Nijmegen, en ze liet haar moeder mailen:

“Kijk eens wat leuk! Ik kwam thuis van de sportdag en toen lag deze mooie kaart in de brievenbus!

Bijna 2 weken geleden, toen het zo heel warm was, hadden een meneer en een mevrouw die samen de Walk of Wisdom aan het lopen waren net de bus gemist die bij ons voor de deur stopt en ze moesten heel lang wachten op de volgende,  dus ze kwamen vragen om een beetje water. Natuurlijk kregen ze dat, maar het was zó warm dat ik ook even ben gaan vragen of ze een ijsje lustten, dat wilden ze wel!

Toen zijn we gaan kletsen, over mijn moestuin en mijn kas en dat ik zo graag kook en zij over de mooie wandeltocht waar ze mee bezig zijn, die gaan wij binnenkort dus ook lopen! Ik heb met papa en mama al gekeken op internet en ik wil hem heel graag gaan wandelen, ziet er heel mooi uit!

Toen de bus kwam vonden we het wel een beetje jammer, want het was supergezellig! Vandaag zijn ze dus denk ik verder gegaan met de tocht en hebben ze deze kaart gebracht, superlief en precies wat ik leuk vind, Otje en een heleboel poezen!
Als ze dit zien: heel erg bedankt voor de mooie en lieve kaart en hopelijk komen we jullie nog eens tegen!”