Pax Bruggenbouwer en Moskee bestuurslid Said Bouharrou op opening Walk of Wisdom

Said-Bouharrou-op-opening-Walk-of-Wisdom.JPG

Said-Bouharrou-op-opening-Walk-of-Wisdom.JPG

We zijn blij dat Said Bouharrou, moskee bestuurslid in Nijmegen en Pax bruggenbouwer, burgemeester Bruls komt helpen bij de openingsceremonie van 21 juni. De burgemeester moet meer dan 50 eerste pelgrims van de Walk of Wisdom ons icoon uitreiken en kan wel wat assistentie gebruiken. Ook burgemeester Carol van Eert van Beuningen en Hans Verheijen van Wijchen komen helpen samen met Daantje en Meijne Gram-Snoek (7 en 5 jaar) en een nog bekend te maken pelgrim van de Camino naar Santiago. 

Said Bouharrou kreeg bekendheid met zijn stellingname tegen het geweld van IS en is mede initiatiefnemer van de vredesverklaring van Nijmegen. Ook organiseerde hij met Louis de Mast een demonstratie ‘je suis Charlie’ op Plein 44 in Nijmegen na de bloedige aanslagen in Parijs. 

De maatschappelijk zeer betrokken moskee bestuurder wordt alom gewaardeerd door zijn vriendelijke en relaxedte uitstraling en niet aflatende inzet voor vrede en verbinding in Nijmegen. Lees hier een interview met hem in het Nijmeegse weekblad de Brug. Foto: Maaike van Helmond.