Goed voorbereid op weg

Coaching op het pad van je eigen wijsheid

We horen geregeld dat mensen de Walk of Wisdom lopen met een bepaalde intentie. Sommigen willen een nieuwe fase in hun leven markeren, anderen gaan een persoonlijke uitdaging aan en weer anderen geven een ‘life-event’ extra aandacht door de pelgrimstocht te lopen. Het kan dan fijn zijn om hierover in gesprek te gaan zodat jouw intentie vorm krijgt in een vraag waarmee je op pad gaat.

De vraag kan in alle rust en aandacht, moeiteloos en in openheid tijdens je wandeling steeds meer gaan leven. De natuur als spiegel, de ontmoeting als inspiratiebron. In ieder geval jezelf gewaarworden als pelgrim.

De coaching helpt je:

  • om je intentie om te zetten in een concrete vraag. Hoe concreter de vraag, hoe concreter de antwoorden zijn die je gaat vinden onderweg,
  • om je te focussen en niet te laten afleiden door allerlei zijwegen die je afleiden van je pad,
  • de opgedane ervaringen onderweg te verbinden met je vraag,
  • aan het einde van de tocht te oogsten.

Lees het verslag van Laura van Vliet over haar ervaring: “voorbereid op pad met een pelgrimcoach

Es handelt sich darum, alles zu leben.
Wenn man die Fragen lebt,
lebt man vielleicht allmählich,
ohne es zu merken,
eines fremden Tages in die Antworten hinein.
(Rainer Maria Rilke)

Het komt er op aan alles te leven.
Als je de vragen leeft,
leef je misschien langzaam maar zeker,
zonder het te merken,
op een goede dag
het antwoord.

Aanpak en contact

Het eerste gesprek is een paar weken voorafgaande aan je vertrekdatum. Zoals je je schoenen koopt, inloopt en klaar maakt voor de tocht, zorg je ook voor een goede voorbereiding voor je innerlijke bagage. Het tweede gesprek is na de tocht. Eventueel kun je nog een contactmoment hebben halverwege.

Ted van Rijt (mindfullness- en compassietrainer www.tedvanrijt.nl) en Lidia van Engeland (coach/ trainer www.overdenoordzee.nl en begeleider vertrekceremonies) zijn graag je gesprekspartner op jouw Walk of Wisdom. Je start met een gesprek aan het begin van de tocht, halverwege is er nog een contact moment en aan het eind een afsluitend gesprek. Voorbeeld: pelgrim Laura van Vliet.

Met dit drieluik van contactmomenten kun je meer diepgang ervaren tijdens je pelgrimswandeling. Tarief is 125,00 euro voor particulieren (excl. BTW). Een mooi cadeau voor jezelf of vraag het  aan ieder die jou iets mee wil geven voor onderweg.

Lidia van Engeland: [email protected] 
Mobiel: 06-22212042

Ted van Rijt: [email protected]
Mobiel: 06-50633299

Foto: Bart Kouwenberg

Foto door Bart Kouwenberg