Overnachten

Op deze site staan alleen de sponsor adressen van de route. Wie een startpakket bestelt, krijgt in de bevestigingsmail een link met een handig uitprintbaar totaaloverzicht van alle adressen aan de route met ook de gastgezinnen. Heb je die niet? Mail ons o.v.v. je inschrijfnummer.

Zie voor vertrek altijd het laatste routenieuws! Hier staan aanpassingen aangegeven als je een ouder boekje hebt maar ook accute meldingen als er iets verandert.

Prijzen

Prijsindicatie: Budget: <€ 35 / Middel: € 35 - € 50 / Luxe: > € 50. Voor één persoon inclusief ontbijt.
Weinig budget? Zie het totaaloverzicht met gastgezinnen. Ook zijn er zo’n 75 adressen vanaf € 22 via stichting vrienden op de fiets.

Geen plek?

Vraag een B&B eerder of later of ze je willen ophalen voor een kleine vergoeding of reis erheen met de bus. B&B Veldzigt in Afferden haalt je overal op. Je kunt ook een adres in Nijmegen of camping boeken voor de hele week en hier je basis maken – vanuit vrijwel de gehele route is goede OV aansluiting.

Met dank aan de gemeenten Nijmegen, Kranenburg, Berg en Dal, Mook en Middelaar, Heumen, Grave, Wijchen, Druten en Beuningen voor de sponsoring van onze routegids.

We zijn op zoek naar extra gastgezinnen langs de route!

Overnachten Walk of Wisdom