Nieuwe ontwikkelingen (nieuwsbrief 31 oktober)

Er zijn een aantal interessante mensen bijgekomen die een tekst schrijven voor ons pelgrimsgetijdenboek Seizoenen van het Leven:

We houden sinds kort een facebookpagina bij. Hierop binnenkort meer nieuws waaronder over voorzitter van de Vierdaagse Feesten Walter Hamers en de schrijvers Thomas Verbogt en Richard Engelfriet.

Tot slot de eerste bijdragen voor een (online) tijdschrift-in-wording met o.a. de dood die langs de weg loert door Marinus van den Berg en een verslag van een hilarisch gesprek met wethouder cultuur Bert Velthuis: stelletje idealisten!

Alle goeds, Damiaan, voorzitter Walk of Wisdom

Facebook
Facebook
Twitter
Twitter

Said Bouharrou

Said Bouharrou schreef samen met zijn moskee bestuur een pamflet tegen de IS en verdedigt de vredelievende boodschap van de islam. 

Eerder viel hij op met een artikel waarin hij als moslim opriep Geert Wilders met respect en zelfs liefde te benaderen hoezeer je zijn standpunten ook verwerpt. 

Meer…

Juul Martin

Juul Martin gaat uit van de gedachte van overvloed en de overtuiging dat mensen graag delen als ze maar gelegenheid krijgen. 

Hij bouwde voor minder dan 900 Euro een fraai vorm gegeven huis en wist 3000 Nijmegenaren te bewegen een sinterklaascadeau te geven aan iemand die ze niet kenden. 

Meer…
 

Wouter Helmer

´Niet de schuld van de mens, maar de kracht van de natuur´ is de filosofie van Helmer.

De Nijmeegse ecoloog staat aan de basis van talloze projecten om landbouwgrond terug te geven aan de natuur en heeft een visie om de wildernis in Europa te laten terugkeren op een manier die goed is voor de economie.

Meer