Nieuwe mijlpaal: 30 kilometer gesponsord mede dankzij B&B de Botterpot

Overnachten Walk of Wisdom

Bed-and-Breakfast-de-Botterpot.jpg

In onze crowdfunding campagne ‘100 meter wijsheid’ hebben we een nieuwe mijlpaal gehaald: er is nu 30 kilometer gesponsord van onze in totaal 136 kilometer lange route. We hebben deze mijlpaal mede gehaald dankzij de royale steun van Bed and Breakfast de Botterpot uit Groesbeek die 1 kilometer sponsorde. Ook 100 meter of meer van de Walk of Wisdom mogelijk maken? Kijk hier.

Bed and Breakfast de Botterpot ligt zo´n 400 meter onder het Reichswald en een kleine kilometer van de Sint-Jansberg, twee fraaie bossen waar onze route door heen gaat. Het is een familiebedrijf in een landelijke omgeving met veel ruimte voor de landvarkens, kippen, konijnen en koeien. Dat levert in ieder geval een vers eitje op ’s morgens.

Vanuit de Botterpot wordt veel gedaan om te voorkomen dat 12 voetbalvelden bos gekapt gaan worden ten behoeve van windmolens. Het laatste nieuws van deze actie van Tegenwind/Gegenwind vind je via hun facebookpagina of website. Meer weten over de Bed and Breakfast de Botterpot en hun tarieven, kijk hier

b2ap3_thumbnail_De-Botterpot-1.jpgb2ap3_thumbnail_de-Botterpot-2.jpg