Mooi verslag door Francine Postma in de Libelle

,

Mooi artikel door Francine Postma over haar Walk of Wisdom in het nieuwe nummer van de Libelle:

“Afgelopen jaar werd ik vijftig, en daar had ik nogal tegenaan gehikt. Vijftig klinkt zo serieus en volwassen. Ik had gedacht dat ik me op deze leeftijd ook zo zou voelen: serieus en volwassen, stabiel en zelfverzekerd. Ik was onzekerder dan ooit en voelde me vaak opgejaagd, angstig, moe en mat. In plaats van me te interesseren in de wereld om me heen, trok ik me meer en meer terug in mezelf. Wat was er met me gebeurd en waar ging dit naartoe? Het enige wat ik wél wist, was dat ik niet bang wil zijn om ouder te worden. Ik wil het juist omarmen en er veel van leren, om zo uiteindelijk een wijze oudere vrouw te zijn.

Dus gaf ik mezelf voor mijn vijftigste verjaardag de Walk of Wisdom cadeau, een 7-daagse pelgrimstocht rond Nijmegen. Ik had erover gelezen en de missie van de tocht sprak me aan: wandelen naar wijsheid. Ik houd ervan om lange afstanden af te leggen – ooit overwon ik […] “

Lees verder: link

“Voor haar vijftigste verjaardag geeft journalist Francine Postma zichzelf de Walk of Wisdom cadeau, een wandelroute van 136 kilometer rond Nijmegen. Het doel? Meer wijsheid.”

Foto: door Francine Postma, symbool Huub en Adelheid Kortekaas op de dijk in Winssen.

Meer over de Libelle en Francine Postma

Kijk hier voor het volledige verslag in de Libelle.
Lees het verslag “Pelgrimsgeluk” dat Francine Postma schreef op de Walk of Wisdom website: link.