Minimum startdonatie naar €33,- /voor minima €15,-

Startpakket cadeau Walk of Wisdom

De minimum donatie voor onze startpakketten is vanaf 22 januari 2023 €33,-. Dankzij de inlegdonaties kunnen we onze stichting laten draaien, de route ontwikkelen en de materialen voor de startpakketten inkopen. Voor mensen die leven op of onder bijstandsniveau is het startpakket €15,- (zie onder).

Startpakket cadeau Walk of Wisdom

Startpakketten

In de startpakketten zit o.a. de routegids, de pelgrimsveter met je unieke inschrijfnummer en de bamboe-speld van ons symbool van de kunstenaars Huub en Adelheid Kortekaas. Meer.

Gesponsorde pakketten

Leef je op of onder bijstandsniveau?

Hoewel we de donaties hard nodig hebben – we krijgen geen subsidie – willen we de Walk of Wisdom graag toegankelijk houden voor mensen die leven op of onder bijstandsniveau. Daarom stellen we 20 startpakketten beschikbaar voor een minimum donatie van €15,- inclusief €4,45 porto. Zie hieronder.

Zit je ruim bij kas en wil je deze actie steunen? Doe dan een donatie via deze link. We vergroten dan de hoeveelheid startpakketten voor minima.

Hoe kom je in aanmerking?

  • Vraag via [email protected] of er nog gesponsorde startpakketten beschikbaar zijn en vertel dat je hier in aanmerking voor wil komen. Je hoeft dit niet te bewijzen, we gaan uit van goed vertrouwen. Zolang de voorraad strekt!
  • Maak €15,- naar stichting Walk of Wisdom, NL56 TRIO 0254 4007 36. Vermeld in omschrijving “gesponsord startpakket”.
  • Laat ons weten dat het gelukt is en geef je naam en adresgegevens door. Je krijgt dan het startpakket toegestuurd en de links met gps en overnachtingslijst met campings en gastgezinnen.
  • Tip: word voor €8,- lid van stichting vrienden op de fiets. Hier kunnen ook wandelaars overnachten voor €25,- inclusief ontbijt (kinderen t/m 12 jaar €14,-) en er zijn veel leden aan de route.
ons dreamteam vrijwilligers die de startpakketten inpakken