Meditatie in beweging rondom de vlam

Chin Chi Tu li Yu Willem Kienhuis

Chin Chi Tu li Yu Willem Kienhuis

Meditatie in beweging rond vredesvlam (Vredesweek)

Stichting Chirapa Wayra Ekangi Bula heeft de vredeswake aangenomen voor dinsdag 22 september vanaf 17.00u in de Nijmeegse Valkhofkapel. Leraar Willem Kienhuis gaat daar werken met T’ai Chi. Van 17.00u tot 22.00u kunnen mensen meedoen om zoveel mogelijk gezamenlijke energie te genereren in relatie met de intentie van de wake. Woensdag 23 september gaat de oefening door tussen 09.30u tot 11.00u. Vrije inloop! 

Willem Kienhuis: “Wat we met T’ai Chi hopen te bereiken is meer aandacht ontwikkelen voor eigen lijf en leven in een tijd waarin steeds meer van ons gevraagd wordt. We moeten snel inspelen op voortdurend veranderende situaties. Dat gaat vaak gepaard met spanning en stress. Soms teren we te veel in op onze energie voorraad. Daar willen we wat aan doen. Via ontspanning energieblokkades opheffen en nieuwe energie genereren.”

Locatie van de T’ai Chi is doorgaans de natuur van Heumensoord, maar de stichting besloot mee te doen met de nationale vredesweek en de wake in de Sint Nicolaaskapel in het Valkhofpark. 
De wereld heeft ontzettend behoefte aan vermindering van oorlog en strijd ten gunste van een vredevol bestaan! Willem Kienhuis.
KOM JE OOK? IN VREDESNAAM!
Vriendelijke groet,
Willem