Podcast Manja Bente, Walk of Wisdom.

,

Opeens kreeg ik een mailtje van Joris van Meel van 024/7: of ik interesse had om geïnterviewd te worden over de Walk of Wisdom.

Joris die zomaar voor zijn plezier, maar waarschijnlijk ook uit nieuwsgierigheid, mensen uit Nijmegen interviewt voor zijn podcast. De mensen die hij kiest, zijn makers en doeners in Nijmegen, mensen die iets doen in en voor de stad. Hij doet dit vanuit een schuurtje in zijn tuin, waar alles voorbereid is om een serieuze podcast te kunnen maken.

Op 29 juni werd ik in de tuin al opgewacht waar Joris op een bankje heerlijk zijn koffie zat te drinken, terwijl hij druk in de weer was met zijn mobiel.

Joris leek een bezig bijtje, maar al snel merkte ik op dat hij ook echt enorm communicatief vaardig is. Iemand die goed luistert naar wat je vertelt, maar ook de gave heeft om gelijk een ontspannen sfeer te creëren. Het gaf me plezier om zo’n enthousiast idealistisch persoon te ontmoeten.

Volgens mij moet Joris zelf ook maar eens geïnterviewd worden door ons, misschien als hij zijn Walk of Wisdom heeft gelopen? Mijn eerste vraag zou zijn: hoe zou je jezelf voorstellen?

Hieronder het resultaat: “Manja Bente (Walk of Wisdom) is misschien wel de meest nieuwsgierige pelgrimsroutepionier van Nijmegen. In deze 34e aflevering van 024/7 […]”

Wil je meer podcasts van hem luisteren, klik hier. Het is zeker de moeite waard.

Veel luisterplezier,

Manja