Maak het licht aan in de Stevenskerk – wij doen mee!

De Walk of Wisdom helpt met €175,- de crowdfundactie van begin- en eindpunt Stevenskerk om de kerk in nieuw licht te zetten. De oude verlichting gaat al vijftig jaar mee en is aan vernieuwing toe. De kerk kreeg al subsidie, maar mist nog een klein deel. Je kunt ook meedoen via deze link. Voor €25,- krijg je een rondleiding en voor €50,- twee vrijkaarten voor het concert ‘Meesters en Gezellen’ op vrijdag 8 maart (meer).

Onze eigen steun komt van de landschapsbijdrage: voor iedere pelgrim die zich inschrijft, leggen we €1,- opzij om terug te geven aan het landschap op de route, zoals de Stevenskerk of natuurprojecten.

We zijn blij dat we dankzij deze bijdrage kunnen meewerken aan het behoud van het icoon en de trots van Nijmegen. De kerk stamt al uit 1273 en is uitgegroeid tot spirituele en culturele huiskamer van de stad. Ze verleent kosteloos gastvrijheid aan onze pelgrims en helpt actief mee met de wording van onze nieuwe pelgrimsroute. Dat verdient lof én concrete steun waar mogelijk!

Leuk om te melden: met de €175,- konden we een van de pendelarmaturen kopen die al 50 jaar in de kerk hangen. ‘Geestelijk gerijpt licht’ zou je kunnen zeggen. Er zijn nog enkele armaturen te koop.

Bekijk hieronder het leuke campagnefilmpje voor het lichtplan:

Steun het lichtplan via deze link