Klussen op de Walk of Wisdom: NL doet (15-16-17 maart)

Er staan vier klussen open aan onze route tijdens de nationale vrijwilligersactie NL doet:

  • Vrijdag 15 maart: Dijkmagazijn Beuningen. Eén van onze halteplaatsen waar we sinds kort een heuse ‘brievenboom’ hebben staan. Tussen 09.30u en 16.00u kun je hier helpen met schilderen, het versjouwen van fietsrekken en banken of het invlechten van wilgentenen voor het terras. Goed te combineren met een uurtje struinen langs de Waal: Meer.
  • Zaterdag 16 maart: natuurstichting Kadans Nederasselt. Fraai klein natuurgebied iets voordat je de brug naar Grave oversteekt en na het Mariakapelletje halverwege de route. Ze gaan wilgen knotten en opschot verwijderen om het gebied open te houden tussen 09.00u en 15.00u. Voor soep wordt gezorgd! Meer.
  • Zaterdag 16 maart: Woonzorgboerderij de Hagert in Leur. Monumentale boerderij met mooie bomenlaan en (moes)tuinen waar mensen met een verstandelijke beperking een prachtig onderkomen hebben. Tussen 10.00u en 16.00u wordt o.a. een bosplantsoen aangelegd en een belevingstuin. Voor eten en drinken wordt gezorgd. Meer.
  • Zaterdag 16 maart: Natuurmonumenten Jachtslot Mookerheide. Tussen 10.00u en 16.00u wordt de werkschuur opgeknapt die wordt gebruikt door vrijwilligers van Natuurmonumenten en cliënten van Driestroom. Ook het Jachtslot is één van onze halteplaatsen. Het slot heeft een boeiende geschiedenis en wordt nu opgeknapt, waarbij jij kunt helpen: meer.

Ook de handen uit de mouwen steken voor je leefomgeving? Kijk hier voor alle klussen op NLdoet: link.

Foto: natuurstichting Kadans Nederasselt, klusdag 2017.

Klusdag bij Natuurstichting Kadans Nederasselt