Ik ga op reis

 

25 augustus 2016, Tanja Vermeulen, pelgrim 799

”Hoi ik ga op reis.
Ik ga lekker super kei ver weg.
En iedereen die mij gaat missen
heeft dikke vette pech.”

5 dagen ben ik nu onderweg, alleen, met al mijn bagage bij me. Tentje, slaapspullen, kleding en eten. En een boekje om in te schrijven, een camera voor foto’s en inmiddels in m’n hoofd al vele mooie herinneringen van de afgelopen dagen.

Hele fijne mensen mogen ontmoeten met mooie verhalen, vrolijke mensen, behulpzame mensen, verbaasde mensen…

En wauw, wat een mooie natuur, dit is écht genieten en wat rust krijgen. Bossen, heide, weilanden, beekjes, riviertjes, dijken… alles komt voorbij.

Ik kan niet goed beschrijven wat ik nu precies voel en ervaar, maar het is meer dan oké, eerder geweldig (ondanks fysiek redelijk gaar).

De laatste 20 km, rustig nog in twee dagen, dan zit deze fantastische reis erop. Nog 2 dagen tijd voor mezelf en mijn gedachten, wat een ontzettend fijne reis.

 

Geïnspireerd door de website ditgeeftzin.nl circuleert een routecamera waarop pelgrims één foto kunnen achterlaten van een plek of situatie die voor hen iets belangrijks symboliseert, bv. een thema of gevoel. Lees meer.