Kunstenaarsduo Huub en Adelheid Kortekaas

Portret HA bij Anima Mundi

Portret HA bij Anima Mundi Huub en Adelheid Kortekaas zijn beeldend kunstenaar en ontwerper van het icoon van de Walk of Wisdom Pelgrim. Ze ontwikkelen ook een halteplaats aan de pelgrimsroute: de Anima Mundi

Huub en Adelheid hebben samen met Damiaan en Martijn de stichting Walk of Wisdom opgericht. Om de verschillende rollen duidelijk te scheiden, zijn Huub en Adelheid  uit het bestuur gestapt en treden ze toe tot een nog op te richten Raad van Wijzen die de stichting gevraagd en ongevraagd van advies voorziet. 

Ook schrijven ze een pagina voor het hedendaags getijden – en pelgrimsboek Seizoenen van het Leven, waarmee ze symbolisch voorlopers zijn geworden van de pelgrims die vanaf 31 juli 2015 met dit boek als pelgrimspaspoort een walk of wisdom maken. 

Een bevlogen kunstenaarsduo in wiens visie de mens “een unieke zaailing is van moeder aarde.” In ieder mens leeft volgens de kunstenaars het verlangen om te worden tot wie we in diepste wezen zijn. Dit maakt ons tot medescheppers van de werkelijkheid.