Het grind knarst..

Het grind knarst

Het grind knarstDe Walk of Wisdom wil in de toekomst een tijdschrift ontwikkelen rond de avonturen van een nieuwe pelgrimsroute en de belevenissen van pelgrims. Voordat het zover is, oefenen we op de website. Hier een inzending van een van onze donateurs: Hanneke Vermeer.

“Jarenlang ben ik behoorlijk gehandicapt geweest door een ongeluk met paarden. Maar door willen en vechten ben ik er weer bovenuit gekomen en zag ik het leven weer van de vrolijke kant.

Nu op oudere leeftijd had ik nog een wens de Nijmeegse vierdaagse te lopen. Bij trainen niet spreken maar genieten van natuur, speciaal bloemen, geluiden en kleuren. Mijn motto nu: vandaag verbeter ik mezelf van gisteren.

Uit de gedichten bundel van Bert Schierbeek: 

je loopt
de bladeren vallen
(de weg is niet effen
het grind knarst)
ik hoor je zeggen
’t is herfst
de bladeren vallen

het grind knarst