Voormalig bank topman Herman Wijffels

Herman Wijffels

Herman WijffelsDe vooraanstaande én vooruitstrevende oud voorman van de Rabobank Herman Wijffels heeft zich als eerste bereid verklaard symbolisch voorloper te worden van de Walk of Wisdom. Hij zal ook een bijdrage leveren aan het hedendaags getijden- en pelgrimsboek Seizoenen van het Leven en wordt zo de eerste symbolische voorloper van de route. 

Wijffels was onder andere voorzitter van de Sociaal Economische Raad, informateur van een kabinet en voorzitter van de vereniging Natuurmonumenten. Op het moment is hij co-voorzitter van Worldconnectors, een Nederlandse denktank die zich inzet voor een duurzame, vreedzame en rechtvaardige wereld. Ook is hij hoogleraar ‘duurzaamheid en maatschappelijke verandering’ aan de Universiteit Utrecht.

Als Walk of Wisdom zijn we zeer blij dat iemand van het statuur van de heer Wijffels zich met de nieuwe pelgrimage wil verbinden. Hij laat zien dat invloed en wijsheid samen kunnen gaan en is daarmee een uitstekende ´voorloper´ van onze nieuw te starten pelgrimstraditie.

We hopen dat er nog velen zullen volgen.