Herberg ’t Zwaantje sponsort 1 kilometer

herberg-restaurant-t-zwaantje.jpg

herberg-restaurant-t-zwaantje.jpg

Leuk nieuws in onze crowdfunding campagne `100 meter wijsheid`: herberg ’t Zwaantje in Mook heeft 1 kilometer mogelijk gemaakt van onze 136 kilometer lange route. Ook meedoen met de campagne? We kunnen je hulp goed gebruiken, kijk hier. 

In herberg ’t Zwaantje kun je eten, slapen of alleen een kop koffie drinken. De herberg ligt aan de bossen en vlakbij de Mookerhei en is een populaire bestemming voor menig wandelaar. Het is de enige horeca onderneming in Limburg met de eretitel hofleverancier, een titel voor bedrijven die minstens een eeuw bestaan en een uitstekende reputatie hebben.

Inmiddels heeft de vijfde generatie de leiding en de hartelijkheid waarmee deze op onze toenadering reageerde, was bijzonder. De eigenaar blijkt zelf betrokken te zijn bij een nabij gelegen boskapel en combineert kennelijk ondernemerszin met gevoel voor spiritualiteit. De herberg ligt niet pal aan de route, maar er wel dichtbij. Lopers die een ‘walk of wisdom’ maken, krijgen een aanbieding: een ‘pelgrimsarrangement’. Voor de prijs van een normale kamer als extra:

·         bij  aankomst een glaasje Cloosterbitter. Tekst op de fles: Van de rust genieten. Van het landschap. De natuur.

·         een lunchpakket voor de volgende dag: 2 broodjes, pakje sap en stuk fruit

·         Klein aandenken van de boskapel

We hopen dat er zo meer plekken langs de route komen! Foto: boskapel de Bieselt.

b2ap3_thumbnail_boskapel-de-biesselt.jpg

 

http://www.t-zwaantje.nl/