Genegenheid op de Duivelsberg: open podium 21 juni

DSC_2868.jpg

DSC_2868.jpg

Leuk nieuws over de openingsdag van 21 juni: troubadour Ben Dirks en zijn vriendin Helma Mollenkamp organiseren ´s avonds voor de Walk of Wisdom een open podium in de monumentale villa Wylerberg op de Duivelsberg. Ze doen dit zonder vergoeding te vragen. 

Ben en Helma organiseerden al 104 keer het oergezellige de `Genegenheid onder de Hemel´ in de gewelven van stadsbrouwerij de Hemel. Dit zijn puur akoestische avonden waarin muzikanten de ruimte krijgen om in een gemoedelijke sfeer van aandacht eigen nummers te brengen. Ze heten ‘het Genegenheidsduo´ en hebben behalve een eigen, rijk repertoire aan nummers een groot netwerk onder muzikanten in Nijmegen. Geregeld is er in hun ‘Genegenheid onder de Hemel’ ook een open podium. 

Voor de Walk of Wisdom organiseren ze nu een open podium op de Duivelsberg. Dit wordt gehouden van 19.30u tot 22.00u en heeft als thema ´natuur´. Toegang is gratis, maar vanwege het beperkt aantal plaatsen op deze unieke locatie (100) wel even van te voren aanmelden. Dat kan via deze link. Op het filmpje proberen ze de akoestiek van de concertzaal van villa Wylerberg uit (beelden zijn schokkerig, het is een impressie). 

 

Wil je meespelen, meld je dan aan bij Ben Dirks op de facebookpagina van de Genegenheid onder de Hemel of op zijn website door een mail te sturen.  

Villa Wylerberg wordt beheerd door Sovon Vogelonderzoek Nederland en is onderdeel van hun veldstudiecentrum. Meer informatie.