Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De WoW in een jaar rond: Ravenstein – Leur

3 december 2017 om 11:30 - 16:00

- Gratis – €10
Anja Strik

Begeleide stiltewandelingen

Vanaf 18 maart 2017 lopen we met wisselende begeleiders in tien étappes de Walk of Wisdom in een jaar rond. De wandelingen worden ingeleid met een ervaring of thema van de begeleider. De wandeling daarna is in stilte met uitzondering van de pauzes. Gezamenlijke afsluiting met een drankje voor wie wil.

Je kunt ook meedoen met losse étappes.

Achtergrond

Kernwaarden van de Walk of Wisdom zijn vrijheid en verbondenheid. De stiltewandelingen dragen dat op hun eigen manier uit. Je hebt alle ruimte voor je zelf, terwijl je samen met anderen aan het lopen bent. De wisselende begeleiders zijn op een bepaalde manier bij de Walk of Wisdom betrokken en kiezen een persoonlijk thema uit. Het deelnemersgeld gaat naar de ontwikkeling van de route en het landschap. De wandelingen zijn een initiatief van bestuurslid Hans Peerden e.a.

Begeleiding

De stiltewandeling wordt dit keer begeleid door René van Nieuwkuijk, een van onze markeerders en in het dagelijks leven maatschappelijk werker. Het thema is: “slalom langs lijnen van lijden en licht” (binnenkort meer).

Afstand en vervoer

Het wordt een wandeling van zo’n 12,5 kilometer vanaf station Ravenstein tot en met station Wijchen. Verzamelen rond 11.30u op station Ravenstein. De trein vanuit Nijmegen komt hier aan op 11.34u.

De wandeling gaat 10 kilometer over de route van de Walk of Wisdom en vanuit Leur 2,5 kilometer in een slalom terug naar station Wijchen.

Kosten en deelname

Deelname is gratis voor vrijwilligers van de Walk of Wisdom en sponsors of voorfinanciers die ons steunden met €50,- of meer (link). Andere deelnemers vragen we €10,- waarvan €1,- voor het landschap en de rest voor de organisatie en ontwikkeling van de Walk of Wisdom (meer).

Neem wat te eten en drinken mee voor je zelf en als je wil om uit te delen!

Data

Alle data van de stiltewandelingen op een rij:
18 maart, 7 mei, 3 juni, 2 juli, 3 september, 5 november, 3 december, 7 januari 2018, 4 februari 2018 en 4 maart 2018.

Foto: Anja Strik, het Zesde Geluk

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit evenement reeds is begonnen/voorbij is.

Gegevens

Datum:
3 december 2017
Tijd:
11:30 - 16:00
Kosten:
Gratis – €10
Evenement Categorie:

Organisator

Stichting Walk of Wisdom

Locatie

Station Ravenstein
Stationssingel 122
Ravenstein,Noord-Brabant5371 BBNederland
+ Google Maps