Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De WoW in een jaar rond: Leur-Afferden

7 januari om 11:00 - 16:30

- Gratis – €10

Begeleide stiltewandelingen

Vanaf 18 maart 2017 lopen we met wisselende begeleiders in tien étappes de Walk of Wisdom in een jaar rond. De wandelingen worden ingeleid met een ervaring of thema van de begeleider. De wandeling daarna is in stilte met uitzondering van de pauzes. Gezamenlijke afsluiting met een drankje voor wie wil.

Je kunt ook meedoen met losse étappes.

Achtergrond

Kernwaarden van de Walk of Wisdom zijn vrijheid en verbondenheid. De stiltewandelingen dragen dat op hun eigen manier uit. Je hebt alle ruimte voor je zelf, terwijl je samen met anderen aan het lopen bent. De wisselende begeleiders zijn op een bepaalde manier bij de Walk of Wisdom betrokken en kiezen een persoonlijk thema uit. Het deelnemersgeld gaat naar de ontwikkeling van de route en het landschap. De wandelingen zijn een initiatief van bestuurslid Hans Peerden e.a.

Begeleiding

Begeleiding: Ineke Schaper van Doen vanuit Zijn en betrokken bij het lange afstandspad het Pad. Het thema is “ruimte maken voor iets nieuws.”

Afstand en vervoer

Het wordt een wandeling van zo’n 16 kilometer vanaf de Leurse Hof in Leur tot en met de bushalte in Afferden. Vanaf station Wijchen naar het vertrekpunt in Leur is 2,5 kilometer erbij. Bij het eindpunt vertrekt ieder half uur een snelbus naar Nijmegen centraal.

Let op: om 10.00u vertrekken er drie auto’s met 10 plaatsen vanaf centraal station Nijmegen naar het beginpunt. Als je mee wilt rijden, laat het dan op tijd weten om een plaats te reserveren. Heb je ook een auto en wil je ook mensen meenemen, laat het ons weten: contact.

Kosten en deelname

Deelname is gratis voor vrijwilligers van de Walk of Wisdom en sponsors of voorfinanciers die ons steunden met €50,- of meer (link). Andere deelnemers vragen we €10,- waarvan €1,- voor het landschap en de rest voor de organisatie en ontwikkeling van de Walk of Wisdom (meer).

Neem wat te eten en drinken mee voor je zelf en als je wil om uit te delen!

Data

Alle data van de stiltewandelingen op een rij:
18 maart, 7 mei, 3 juni, 2 juli, 3 september, 5 november, 3 december, 7 januari 2018, 4 februari 2018 en 4 maart 2018.

Foto: Marja Hakkoer

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit evenement reeds is begonnen/voorbij is.

Gegevens

Datum:
7 januari
Tijd:
11:00 - 16:30
Kosten:
Gratis – €10

Organisator

Stichting Walk of Wisdom

Locatie

cafe leurse hof
Leurseweg 4
Wijchen,, 6615 AJNederland
+ Google Maps