Laden Evenementen

« Alle Evenementen

WoW in een jaar rond: Beuningen- Nijmegen

4 maart om 10:30 - 14:30

- €10

Begeleide stiltewandelingen

Vanaf 18 maart 2017 lopen we met wisselende begeleiders in tien étappes de Walk of Wisdom in een jaar rond. De wandelingen worden ingeleid met een ervaring of thema van de begeleider. De wandeling daarna is in stilte met uitzondering van de pauzes. Gezamenlijke afsluiting met een drankje voor wie wil.

Je kunt ook meedoen met losse étappes. Dit is de tiende en laatste étappe in de serie!

Achtergrond

Kernwaarden van de Walk of Wisdom zijn vrijheid en verbondenheid. De stiltewandelingen dragen dat op hun eigen manier uit. Je hebt alle ruimte voor je zelf, terwijl je samen met anderen aan het lopen bent. De wisselende begeleiders zijn op een bepaalde manier bij de Walk of Wisdom betrokken en kiezen een persoonlijk thema uit.

Begeleiding

De begeleiding is deze laatste étappe van de ronde in handen van bestuurslid Hans Peerden en pionier en medeontwikkelaar Damiaan Messing en Manja Bente. Thema volgt nog.

Afstand en vervoer

Het wordt een wandeling van zo’n 12 kilometer vanaf het Dijkcentrum in Beuningen naar eindhalte de Stevenskerk in Nijmegen. We beginnen om 10.30u met een mini-workshop t’ai chi van Irma Soetekouw van Zen4u (link) en sluiten af met een borreltje of kop thee/koffie in de Pelgrim in Nijmegen.

Verzamelen: 10.15u bij Dijkmagazijn Beuningen.
OV: 09.22u bus 5 vanaf Nijmegen Centraal naar Beuningen. Uitstappen Gemeentehuis Beuningen. Het is zo’n 15 minuten met de bus en een ruim kwartier lopen naar het Dijkmagazijn. Kom op tijd, dan stoor je de workshop niet. Als je te laat komt, loop dan vanaf het Dijkmagazijn de Waalstranden op via de poort in het hek.

Eind: Stevenskerk, Nijmegen (+- 14.00u).

Kosten en deelname

Voor deelname vragen we €10,- waarvan €1,- voor het landschap en de rest voor de organisatie en ontwikkeling van de Walk of Wisdom (meer). Vrijwilligers en sponsors van €50,- (de “engelen”) hoeven alleen de landschapsbijdrage te betalen (meld je aan via [email protected]).

Neem wat te eten en drinken mee voor je zelf en als je wil om uit te delen!

Data

Alle data van de stiltewandelingen op een rij:
4 maart 2018.

Foto: Waalstranden Beuningen door susanisweg.nl

Tickets

Onbeperkt beschikbaar
Normale deelname WoW 1010.00Ben je vrijwilliger of een 'engel'? Meld je dan aan via [email protected]

Vul alstublieft alle verplichte velden in

Gegevens

Datum:
4 maart
Tijd:
10:30 - 14:30
Kosten:
€10

Organisator

Walk of Wisdom

Locatie

dijkmagazijn Beuningen
Dijk 41
Beuningen, 6641 LA Nederland
+ Google Maps
Website:
https://www.dijkmagazijnbeuningen.nl