Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WoW in een jaar rond: Beuningen- Nijmegen

4 maart 2018 om 10:30 - 14:30

- €10

Begeleide stiltewandelingen

Vanaf 18 maart 2017 lopen we met wisselende begeleiders in tien étappes de Walk of Wisdom in een jaar rond. De wandelingen worden ingeleid met een ervaring of thema van de begeleider. De wandeling daarna is in stilte met uitzondering van de pauzes. Gezamenlijke afsluiting met een drankje voor wie wil.

Je kunt ook meedoen met losse étappes. Dit is de tiende en laatste étappe in de serie!

Achtergrond

Kernwaarden van de Walk of Wisdom zijn vrijheid en verbondenheid. De stiltewandelingen dragen dat op hun eigen manier uit. Je hebt alle ruimte voor je zelf, terwijl je samen met anderen aan het lopen bent. De wisselende begeleiders zijn op een bepaalde manier bij de Walk of Wisdom betrokken en kiezen een persoonlijk thema uit.

Begeleiding

De begeleiding is deze laatste étappe van de ronde in handen van bestuurslid Hans Peerden en pionier Damiaan Messing. Het thema is ‘voltooien’.

Afstand en vervoer

Het wordt een wandeling van zo’n 12 kilometer vanaf het Dijkcentrum in Beuningen naar eindhalte de Stevenskerk in Nijmegen. We beginnen om 10.30u met een mini-workshop t’ai chi van Irma Soetekouw van Zen4u (link) en sluiten af met een borreltje of kop thee/koffie in de Pelgrim in Nijmegen.

Verzamelen: bij Dijkmagazijn Beuningen.
OV: 09.53u bus 5 vanaf Nijmegen Centraal naar Beuningen. Uitstappen Gemeentehuis Beuningen. Het is zo’n 15 minuten met de bus en een ruim kwartier lopen naar het Dijkmagazijn. Kom op tijd, dan stoor je de workshop niet. Als je te laat komt, loop dan vanaf het Dijkmagazijn de Waalstranden op via de poort in het hek.

Eind: Stevenskerk, Nijmegen (+- 14.00u).

Kosten en deelname

Voor deelname vragen we €10,- waarvan €1,- voor het landschap en de rest voor de organisatie en ontwikkeling van de Walk of Wisdom (meer). Vrijwilligers en sponsors van €50,- (de “engelen”) hoeven alleen de landschapsbijdrage te betalen (meld je aan via [email protected]).

Neem wat te eten en drinken mee voor je zelf en als je wil om uit te delen!

Data

Alle data van de stiltewandelingen op een rij:
4 maart 2018.

Foto: Waalstranden Beuningen door susanisweg.nl

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit evenement reeds is begonnen/voorbij is.

Gegevens

Datum:
4 maart 2018
Tijd:
10:30 - 14:30
Kosten:
€10

Organisator

Stichting Walk of Wisdom

Locatie

dijkmagazijn Beuningen
Dijk 41
Beuningen,6641 LANederland
+ Google Maps
Website:
https://www.dijkmagazijnbeuningen.nl