Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Walk of Wisdom in een jaar rond: (6) Nederasselt – Ravenstein

29 augustus om 10:30 - 16:30

- Gratis – 10€
Jan Alers

Dit is de zesde etappe in onze serie van tien stiltewandelingen ‘de Walk of Wisdom in een jaar rond’. Dit keer lopen we van Nederasselt naar Ravenstein (ongeveer 16 kilometer + 1,5 naar station Ravenstein). We lopen door de uiterwaarden van de Maas, twee oude vestingstadjes (Grave en Ravenstein) en een fraai nieuw natuurgebied met oerrunderen van de stichting Taurus (Keent).

Begeleider is vrijwilliger Vivian Cremers, die ons ook helpt bij het inpakken van de startpakketten en werkt in de verslavingszorg. Trouwe gids is dit keer weer onze vrijwilliger Anja van Wegen.

Details

We verzamelen om 10.30u bij de bushalte Broekstraat in Nederasselt. Om hier te komen vanuit Nijmegen Centraal pak je om 09.55u bus 9 richting Grave. Let op: diensttijd kan veranderd zijn vanwege Corona, kijk op 9292.nl. Deze bus komt om 10.25u bij de bushalte aan. Je zult op het station wel meer pelgrims tegenkomen! In ieder geval zit ook WoW-coördinator Rob van Sprang in deze bus.

Terug gaan we via station Ravenstein naar Nijmegen Centraal. De trein vertrekt ieder half uur. Neem wat te eten en drinken mee voor jezelf of om te delen. Onderweg pauzeren we zeker twee keer, waaronder ergens voor koffie en thee.

Hoe schrijf je in?

Alle mogelijkheden op een rij:

  • Deelname aan een losse, begeleide wandeling (€10,-). Wanneer je dit niet kunt betalen, mail ons dan.
  • Gratis deelname voor vrijwilligers van de Walk of Wisdom of sponsors die meer dan €50,- overmaakten.

Schrijf je in door hieronder eerst het aantal tickets op te geven en dan pas verder te gaan. Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers! 

Landschapsbijdrage

Een deel van de inleg gaat naar het landschap op de route, waarschijnlijk naar bloemenzaad voor bloeiende bermen, een boom of een zitbankje.

Alle data op een rij: zie website, bij agenda.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Gegevens

Datum:
29 augustus
Tijd:
10:30 - 16:30
Kosten:
Gratis – 10€
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

Bushalte Broekstraat, Nederasselt
Nederasselt,Nederland