Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Walk of Wisdom in een jaar rond: (8) Wijchen – Afferden (uitgesteld vanwege Corona)

24 oktober 02020 om 10:30 - 16:30

- Gratis – 10€
Marja Hakkoer

De achtste etappe in onze reeks ˋWalk of Wisdom in een jaar rond´ voert van Wijchen naar Afferden en gaat door de eeuwenoude dorpskernen van Leur, Hernen en Bergharen. We  wandelen door een heuse Heerlijkheid (een adellijk landgoed) en langs een zeldzaam oud kasteel dat nog nooit werd belegerd (Hernen). Ook de fijnzinnige openlucht kruisgang van de kunstenaar Jac Maris ligt op de route.

De wandeling is in stilte met gelegenheid voor uitwisseling in de pauzes. Neem te eten mee voor onderweg en eventueel iets lekkers om uit te delen. De begeleiding is in handen van de twee zusjes Karen en Marlene Gloudemans van camping Zus en Zus in Hernen. 

Aantal kilometer: 16. Verzamelen: hoofdingang station Wijchen. Eindpunt: bushalte Afferden bij cafetaria de Tabaksplant. Hier pakken we de bus naar Nijmegen cs (25 minuten).

Hoe schrijf je in?

Je kunt intekenen voor een losse wandeling hieronder. Pelgrims die zich opgaven voor de hele reeks hoeven zich niet meer apart aan te melden. Alle mogelijkheden op een rij:

  • Deelname aan een losse, begeleide wandeling (€10,-).
  • Gratis deelname voor vrijwilligers van de Walk of Wisdom of sponsors die dit jaar meer dan €50,- overmaakten.

Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers! 

Landschapsbijdrage

Een deel van de inleg gaat naar het landschap op de route, waarschijnlijk naar bloemenzaad voor bloeiende bermen, een boom of een zitbankje.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
24 oktober 02020
Tijd:
10:30 - 16:30
Kosten:
Gratis – 10€
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

station Wijchen
Stationsplein
Wijchen,