Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Volle maanwandeling (beperkt toegang, alleen op uitnodiging)

5 juni om 19:30 - 23:00

- Gratis

Vrijdag 5 juni – volle maanwandeling. Verzamelen 19.30u.
Verzamelen bij begraafplaats de Geest in Beek.

De eerste van drie afscheidswandelingen van Damiaan. Waarom drie? Om het aantal deelnemers te verspreiden vanwege de Corona.

Voor: vrijwilligers van de Walk of Wisdom.

De wandelingen gaan allemaal door de heuvels, bossen en velden van Berg en Dal over een paar van Damiaans favoriete paden. Telkens raken we de Walk of Wisdom even aan, maar we gaan er eigenlijk vooral vanaf. Niet goed ter been? Kom bij de eerste of derde wandeling voor de koffie en traktatie.

Let op: als vrijwilliger van de Walk of Wisdom kun je met alle wandelingen meedoen, maar geef wel je voorkeur aan – er is telkens een maximum aantal deelnemers en we hopen dat iedereen een keertje mee kan lopen.

Over deze eerste afscheidswandeling vanuit “de Geest”

De eerste afscheidswandeling begint… op een begraafplaats! Niet om Damiaan te begraven, maar omdat het hier gemakkelijk verzamelen is op een bezielde plek. Ook kunnen we samen een kaarsje opsteken om Damiaan een goede, nieuwe weg te wensen en Manja, Rob en alle vrijwilligers een mooie samenwerking.

De pelgrims trakteren ons op een ijsje, waarna Damiaan voorgaat op een tocht van ruim twee uur door o.a. Duivelsberg, Holdeurn, de Grote Flierenberg, landgoed Holthurnse Hof en via de Wylerberg terug. Boven op de Wylerberg proosten we met een beetje geluk op de volle maan!

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Gegevens

Datum:
5 juni
Tijd:
19:30 - 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

RK Begraafplaats Kerkberg Beek Ubbergen
Kerkberg
Beek Ubbergen,Nederland
+ Google Maps