Laden Evenementen

« Alle evenementen

Vertrekceremonie voor pelgrims VOL

20 juni om 10:00 - 10:30

- Gratis
Walk of Wisdom

MAXIMUM AANTAL DEELNEMERS BEREIKT

Een maandelijkse vertrekceremonie voor pelgrims die zich hebben ingeschreven voor de Walk of Wisdom. Ook andere belangstellenden zijn welkom, bv. om mee uit te zwaaien.

De vertrekceremonie is een bezinningsmoment op het lopen van de tocht. De (gratis) ceremonie staat los van een religie, duurt een half uur en wordt iedere derde zaterdag gehouden. Locatie is de intieme Valkhofkapel (meer). Terugkerende elementen in de ceremonie zijn een verhaal van een pelgrim die al gelopen heeft, een (meestal) live gezongen pelgrimslied en het uitzwaaien van de pelgrims met ons lijflied Ga pelgrim, ga

Let op: om 09.45u start een stiltewandeling vanaf het beeld van Mariken op de Grote Markt, vlakbij de Stevenskerk. Wie wil, kan dan de eerste 500 meter van de route in stilte mee oplopen naar de kapel. Pelgrims worden daar met hun vertrekdatum bijgeschreven in het ‘grote boek’: het pelgrimsregister.

CORONA: AANMELDEN IS VERPLICHT, MAXIMAAL TIEN DEELNEMERS, HOUD 1,5 METER AFSTAND – BEDANKT!

Ceremoniemeesters:  Lidia van Engeland (pelgrimcoach, link interview), Birgit van Onna of Manja Bente, mede ontwikkelaar van de Walk of Wisdom.
Pelgrim die vertelt: nog niet bekend
Muzikant: Mark Schilders

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Deelname als pelgrim vertrekceremonie juni 2020 (neem je speldje en pelgrimsveter mee)
0.00
0 beschikbaar
Uitverkocht
Deelname als belangstellende vertrekceremonie juni 2020
0.00
0 beschikbaar
Uitverkocht

Gegevens

Datum:
20 juni
Tijd:
10:00 - 10:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Nicolaaskapel in het Valkhofpark
Valkhofpark
Nijmegen,GelderlandNijmegenNederland
+ Google Maps
Website:
http://www.valkhof.nl/valkhofkapel