Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vertrekceremonie voor pelgrims

16 december 2023 om 09:45 - 10:30

- Gratis
Paul SpieringsPaul Spierings

Onze maandelijkse vertrekceremonie in de Nijmeegse Valkhofkapel voor pelgrims van de Walk of Wisdom. Laat je uitzwaaien!

Let op: verzamelen om 09.45u bij het beeld van Mariken op de Grote Markt, vlakbij de Stevenskerk. Vanaf hier lopen we in stilte de eerste 500 meter van de route naar de kapel.

De vertrekceremonie is een bezinningsmoment voor het lopen van de tocht. De (gratis) ceremonie staat los van een religie, duurt een half uur en wordt iedere derde zaterdag gehouden m.u.z. van december. Je wordt opgehaald op de Grote Markt van Nijmegen. De locatie is de intieme Valkhofkapel (meer). Terugkerende elementen zijn een verhaal van een pelgrim die al gelopen heeft, een (meestal) live gezongen pelgrimslied en het uitzwaaien van de pelgrims met ons lijflied Ga pelgrim, ga

Ceremoniemeesters:  Lidia van Engeland (pelgrimcoach, link interview), Birgit van Onna of Manja Bente, mede ontwikkelaar van de Walk of Wisdom.

Aanmelden?
Bestel gratis ticket hieronder.
Belangstelling om als pelgrim iets te vertellen of muziek te maken? Neem contact op.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
16 december 2023
Tijd:
09:45 - 10:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Nicolaaskapel in het Valkhofpark
Valkhofpark
Nijmegen, Gelderland Nijmegen Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie