Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Oriëntatiemiddag op het lopen van de Walk of Wisdom

19 mei om 14:00 - 15:30

Je hebt belangstelling om de Walk of Wisdom te gaan lopen, maar hoe pak je het aan? Hoe maak je er meer van dan alleen een mooie wandeltocht?

De Walk of Wisdom is opgezet als een pelgrimsritueel, waarbij je een week gaat lopen met telefoon en internet zoveel mogelijk uit. Tijd om in verbondenheid met je omgeving en voorbij de waan van de dag stil te staan bij wat er onder de oppervlakte bij je speelt.

Bij de oriëntatiemiddag beantwoorden we praktische vragen, zodat je de tocht vorm kunt geven op een manier die bij je past. En je wordt uitgenodigd om de bezinning alvast te beginnen: waarom loop je een pelgrimsroute en niet gewoon een wandeltocht? Wat is het verschil?

De oriëntatiemiddag is het sfeervolle bezinningscafé Open Slow in Nijmegen. Aanmelding gaat via hun website (entree €6,- inclusief consumptie): link. Voorafgaand kun je meedoen aan een lunchaanbieding van het café, een “pelgrimslunch” met eventuele andere deelnemers.

De middag wordt ingeleid door een presentatie van ontwikkelaars Damiaan en Manja, met gelegenheid tot vragen en uitwisseling.

AANMELDEN IS NOODZAKELIJK, BEPERKT PLAATS! Meld je aan: hier.

Tip: ’s ochtends is om 10.00u een vertrekceremonie voor pelgrims, je bent van harte welkom om te komen kijken en de pelgrims mee uit te zwaaien.

Gegevens

Datum:
19 mei
Tijd:
14:00 - 15:30

Locatie

Bezinningscafé Openslow
Lange Hezelstraat 39
Nijmegen,6511 cb

Organisatoren

Walk of Wisdom