Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oriëntatiemiddag op het lopen van de Walk of Wisdom

29 juni 02019 om 14:00 - 15:30

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)
Oriëntatiemiddagen
- €6.50
Jan Alers

Je hebt belangstelling om de Walk of Wisdom te lopen of je hebt je ingeschreven, maar hoe pak je het aan? Hoe maak je er meer van dan alleen een mooie wandeltocht?

De Walk of Wisdom is opgezet als een pelgrimsritueel, waarbij je een week gaat lopen met telefoon en internet zoveel mogelijk uit. Tijd om in verbondenheid met je omgeving en voorbij de waan van de dag stil te staan bij wat er onder de oppervlakte bij je speelt.

Bij de oriëntatiemiddag geven de ontwikkelaars van de Walk of Wisdom Damiaan Messing en Manja Bente een presentatie over het idee achter de route. Er worden voorbeelden gegeven hoe andere pelgrims hun tocht hebben ingevuld en er is gelegenheid tot praktische vragen. 

De oriëntatiemiddag is in de grafkelder van de Stevenskerk, die dit keer voor de levenden is opengesteld. Aanmelding gaat via een ticket hieronder (€6,50, inclusief koffie/thee). De opbrengst gaat naar de Stevenskerk.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
29 juni 02019
Tijd:
14:00 - 15:30
Kosten:
€6.50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Locatie

Stevenskerk Nijmegen
Stevenskerkhof 64
Nijmegen,GelderlandNijmegenNederland
Site:
http://stevenskerk.nl