Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Walk of Wisdom in een jaar rond (10): Beuningen – Nijmegen

10 februari om 10:20 - 16:30

- Gratis – €10

Een stiltewandeling is een pelgrimeermoment in dagformaat

In deze nieuwe reeks van tien stiltewandelingen lopen we in étappes de Walk of Wisdom in een jaar rond. De begeleiding is in handen van steeds wisselende begeleiders en heeft iedere keer een ander thema. Terugkerende elementen zijn het landschap van de étappe, het seizoen of de maand en Nijmegen als ‘groene hoofdstad van Europa.’

De wandeling is in stilte met uitzondering van de pauzes. Je kunt met de hele reeks meedoen of alleen met een losse étappe. De stiltewandeling is in principe steeds de tweede zondag van de maand.

Afstand zondag 10 februari 

De etappe gaat van het Dijkmagazijn (Dijk 41, 6641 LA) Beuningen via de Spiegelwaal naar het eindpunt de Stevenskerk in Nijmegen. De afstand bedraagt ongeveer 10 kilometer + 1,5 kilometer vanaf de bushalte in Beuningen.

Thema

Het thema van deze wandeling is ‘Terug naar het begin’. De wandeling wordt begeleid door Patricia Akkermans, René van Nieuwkuijk en Marja Hakkoer.

Praktisch

We verzamelen 10.20 uur bij het Dijkmagazijn.

Openbaar vervoer

Vanaf busstation Nijmegen (naast NS) met stadsbus 5 richting Beuningen, Tiberiuslaan, vertrektijd 9.53 uur, uitstappen om 10.06 uur bij halte Gemeentehuis in Beuningen. Vandaar lopen we naar het Dijkmagazijn.

Kosten

Deelname is gratis voor vrijwilligers van de Walk of Wisdom en donateurs die ons in 2018 met €50,- of meer steunden. Normale deelname is €10,-. Een deel van het inschrijfgeld gaat naar het landschap op de route en de rest is voor stichting Walk of Wisdom voor de ontwikkeling en het onderhoud van de pelgrimsroute.

Aanmelden: selecteer hieronder een ticket.

Data en deelname

Data van alle wandelingen: zondag 10 februari 2019. Maximum aantal deelnemers: 25.

De stiltewandelingen worden voorbereid door Patricia Akkermans (praktijk natuurgeneeskunde Dankh), René van Nieuwkuijk (centrum voor aandacht), Lidy van Lie Peters, Marja Hakkoer (foto’s), Anja van Wegen en Hans Peerden. Foto Nijmegen: Marja Hakkoer.

Tickets

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit evenement reeds is begonnen/voorbij is.

Gegevens

Datum:
10 februari
Tijd:
10:20 - 16:30
Kosten:
Gratis – €10
Evenement Categorie:

Organisator

Stichting Walk of Wisdom

Locatie

dijkmagazijn Beuningen
Dijk 41
Beuningen,6641 LANederland
+ Google Maps
Website:
https://www.dijkmagazijnbeuningen.nl