Laden Evenementen

« Alle evenementen

De Walk of Wisdom in een jaar rond: (10) Beuningen – Nijmegen

9 juli om 10:00 - 14:30

- Gratis – €10.00
SusaniswegSusan Peeters

Dit is de tiende en laatste etappe in onze reeks de ‘Walk of Wisdom in een jaar rond’: een serie begeleide stiltewandelingen, waarbij we in tien etappes de Walk of Wisdom in een jaar tijd rondlopen. Je kunt ook met een losse etappe meedoen. Deze etappe is zo’n 10 kilometer en gaat via de uiterwaarden van Beuningen en de Spiegelwaal naar ons eindpunt de Stevenskerk.

We lopen in stilte. Waarom? De afwezigheid van ruis, drukte, schept ruimte voor reflectie, een gesprek met de natuur, …. Een inleiding, inspiratiemoment, een bijzondere plek kan dit proces van ruimte maken versnellen. Bij de start, in de pauzes en aan het eind is er voldoende ruimte voor uitwisseling.

Deze wandeling start rond 10u. Begeleiding en details volgen via de vrijwilligers van de Walk of Wisdom Vivian Cremers en Marja Hakkoer. Foto Beuningen: Susanisweg.

Hoe schrijf je in?

Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers!

Landschapsbijdrage

Een deel van de inleg gaat naar het landschap op de route, waarschijnlijk naar bloemenzaad voor bloeiende bermen, een boom of een zitbankje.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Gratis deelname vrijwilligers
0.00
10 beschikbaar
Deelname aan een losse, begeleide, wandeling
10.00
10 beschikbaar

Gegevens

Datum:
9 juli
Tijd:
10:00 - 14:30
Kosten:
Gratis – €10.00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

dijkmagazijn Beuningen
Dijk 41
Beuningen, 6641 LA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie