Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De Walk of Wisdom in een jaar rond: (9) Afferden – Beuningen

11 juni om 10:00

- Gratis – €10.00

Dit is de negende etappe in onze reeks de ‘Walk of Wisdom in een jaar rond’: een serie begeleide stiltewandelingen, waarbij we in tien etappes de Walk of Wisdom in een jaar tijd rondlopen. Een etappe is gemiddeld tussen de 12 en 16 kilometer. We lopen in stilte. Waarom? De afwezigheid van ruis, drukte, schept ruimte voor reflectie, een gesprek met de natuur, ….

Het lopen in stilte biedt ruimte voor het bewust zijn op allerlei niveaus. Een inleiding, inspiratiemoment, een bijzondere plek kan dit proces van ruimte maken versnellen.

Bij de start, in de pauzes en aan het eind is er voldoende ruimte voor uitwisseling.

Deze wandeling start rond 10u. Begeleiding en details volgen via de vrijwilligers van de Walk of Wisdom Vivian Cremers en Marja Hakkoer.

Hoe schrijf je in?

Je kunt intekenen voor een losse wandeling of de hele reeks op iedere 2e zaterdag van de maand (de laatste is op 11 juni 2022). Als je intekent voor de hele reeks, kun je met korting een startpakket bijbestellen, zodat je ook als pelgrim wordt ingeschreven. Je krijgt in dat geval de routegids, pelgrimsveter en speld met ons symbool (meer). Alle mogelijkheden op een rij:

  • Deelname aan een losse, begeleide wandeling (€10,-).
  • Gratis deelname voor vrijwilligers van de Walk of Wisdom of sponsors die dit jaar meer dan €50,- overmaakten.

Er is plaats voor maximaal 15 deelnemers!

Landschapsbijdrage

Een deel van de inleg gaat naar het landschap op de route, waarschijnlijk naar bloemenzaad voor bloeiende bermen, een boom of een zitbankje.

 

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Gegevens

Datum:
11 juni
Tijd:
10:00
Kosten:
Gratis – €10.00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

Tabaksplant Afferden
Afferden, Beuningen, 6654KD + Google Maps