Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dauwtrappen (beperkt toegang – alleen op uitnodiging)

14 juni om 06:00 - 09:30

- Gratis

De tweede van drie afscheidswandelingen van Damiaan. Waarom drie? Om het aantal deelnemers te verspreiden vanwege de Corona.

Voor: vrijwilligers van de Walk of Wisdom.

De wandelingen gaan allemaal door de heuvels, bossen en velden van Berg en Dal over een paar van Damiaans favoriete paden. Telkens raken we de Walk of Wisdom even aan, maar we gaan er eigenlijk vooral vanaf. Niet goed ter been? Kom bij de eerste of derde wandeling voor de koffie en traktatie.

Let op: als vrijwilliger van de Walk of Wisdom kun je met alle wandelingen meedoen, maar geef wel je voorkeur aan – er is telkens een maximum aantal deelnemers en we hopen dat iedereen een keertje mee kan lopen.

Over deze tweede afscheidswandeling

Zondag 14 juni – dauwtrappen. Verzamelen 0600u
Verzamelen bij de open tent van wijnhoeve Holdeurn, achter Tivoli en tegenover Fletcher hotel Holdeurn. Let op: zet je auto of fiets tegenover Tivoli of bij de parkeerplaats van Holdeurn, maar niet bij de wijnhoeve!
De pelgrims trakteren deze keer op lekkere biologische mueslibollen en brownies. We hebben koffie en thee, maar neem zelf ook wat mee als je een thermoskan hebt.
Tijdens de wandeling geven we kopjes aan de zon, die bij goed weer overal boven de heuvels opkomt. We lopen zo’n twee uur via Holdeurn naar de But, de Hel, landgoed Holthurnse Hof en de Duivelsberg terug naar de open tent van het begin. Met een beetje geluk zien of horen we reeën en zwijnen.
DE WANDELING GAAT NIET DOOR BIJ SLECHT WEER – CONTROLEER JE MAIL DE AVOND TEVOREN

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Gegevens

Datum:
14 juni
Tijd:
06:00 - 09:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

wijnhoeve Holdeurn
Oude Kleefsebaan 132
Berg en Dal,6571 BKNederland
+ Google Maps