Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Afscheidswandeling Zweefinn (alleen toegankelijk op uitnodiging)

21 juni om 13:00 - 17:00

- Gratis

De derde van drie afscheidswandelingen van Damiaan. Waarom drie? Om het aantal deelnemers te verspreiden vanwege de Corona.

Voor: vrijwilligers van de Walk of Wisdom.

De wandelingen gaan allemaal door de heuvels, bossen en velden van Berg en Dal over een paar van Damiaans favoriete paden. Telkens raken we de Walk of Wisdom even aan, maar we gaan er eigenlijk vooral vanaf. Niet goed ter been? Kom bij de eerste of derde wandeling voor de koffie en traktatie.

Let op: als vrijwilliger van de Walk of Wisdom kun je met alle wandelingen meedoen, maar geef wel je voorkeur aan – er is telkens een maximum aantal deelnemers en we hopen dat iedereen een keertje mee kan lopen.

Over deze derde afscheidswandeling

Zondag 21 juni – feestwandeling. Verzamelen 13.00u

Vanaf onze halteplaats boscafe de Zweefinn. Damiaan vliegt uit, maar om het niet al te zweverig te maken, gaat hij na een lekkere kop/ thee, koffie en gebak voor naar de fraaiste stukken van het Groesbeeksebos. Een bos dat hij pas de laatste maanden goed heeft ontdekt. We eindigen bij de Zweefinn voor een borreltje (als de Corona regels het toelaten).

GAAT ALLEEN DOOR BIJ GOED WEER – CONTROLEER JE MAIL DE AVOND VANTEVORENjj

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelman. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Gegevens

Datum:
21 juni
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

boscafe Zweefinn
Groesbeekseweg 55A
Malden,6581 BJNederland
+ Google Maps