Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Walk of Wisdom in een jaar rond: (7) Ravenstein – Wijchen

26 september om 10:30 - 16:30

- Gratis – 10€
De Veroovering B&B Walk of Wisdom

Dit is de zevende stiltewandeling in onze serie van tien ‘de Walk of Wisdom in een jaar rond’. Je kunt meedoen aan losse wandelingen.

Deze zevende stiltewandeling van Ravenstein naar Wijchen is met 11 kilometer kort, waardoor we ruimte hadden om iets bijzonders te doen. Dat bijzondere wordt verzorgd door Nathalie Roovers die vlakbij de route een coachingspraktijk en B&B beheert (de Veroovering).

Bij haar landelijke praktijkruimte met kippen en schapen start Nathalie met het ´’Latifa-gebed’. Een gebed afkomstig uit het soefisme – een vrijzinnige stroming uit de islam – dat je via een aantal plekken in je lichaam verbindt met zelf-aanvaarding en creativiteit. Nathalie begeleidt de groep daarna naar een speciaal kerkje om de hoek dat door de 70 inwoners van haar dorp liefdevol wordt onderhouden. Van daaruit lopen we terug naar de route om de stiltewandelingreeks te vervolgen.

Verzamelen: De Veroovering, Zwarteweg 2, 5355 KE Neerlangel. Totale afstand: zo’n 16 kilometer, inclusief afstand station Ravenstein naar de Veroovering.
OV vanuit Nijmegen: 09.47u sprinter richting Wijchen, Oss. Uitstappen in Ravenstein. Dan 16 minuten lopen.

Hoe schrijf je in?

Je kunt intekenen voor een losse wandeling hieronder. Als je voor de hele reeks hebt ingetekend, hoef je je niet meer apart op te geven. Alle mogelijkheden op een rij:

  • Deelname aan een losse, begeleide wandeling (€10,-).
  • Gratis deelname voor vrijwilligers van de Walk of Wisdom of sponsors die dit jaar meer dan €50,- overmaakten.

Er is plaats voor maximaal 25 deelnemers! Neem wat te eten mee voor jezelf of om uit te delen (als je dat leuk vindt).

Landschapsbijdrage

Een deel van de inleg gaat naar het landschap op de route, waarschijnlijk naar bloemenzaad voor bloeiende bermen, een boom of een zitbankje.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelmand. Klik op "Koop Tickets" om bestaande bezoekersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets are no longer available

Gegevens

Datum:
26 september
Tijd:
10:30 - 16:30
Kosten:
Gratis – 10€
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

De Veroovering Neerlangel
Zwarteweg 2, 5355 KE Neerlangel
Neerlangel,BrabantNederland
+ Google Maps
Site:
http://deveroovering.nl