Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Walk of Wisdom – World Clean Up Day

18 September om 10:00

- Free

Heb je ook zo genoten van onze route en wil je helpen om iets terug te doen voor het landschap? Als Walk of Wisdom doen we op zaterdag 18 september om 10.00u mee aan een wereldwijde opruimactie. Mensen uit ruim 180 landen geven de planeet die dag een schoonmaakbeurt. Help je mee?

Wat zou het mooi zijn als we genoeg deelnemers hebben om onze hele route van 136 kilometer en omgeving op te ruimen. De route heeft de vorm van een duif en die komt dan mooi in beweging. Samen opruimen met anderen is bovendien hartstikke gezellig. Meld je dus aan hieronder. De details over de vertreklocaties volgen later.

Woon of werk je aan of vlakbij de route en wil je een verzamelpunt zijn? Mail [email protected]

Bij Dar Wijkhelden kun je gratis opruimmaterialen krijgen (van zakken tot hesje of prikker) in Nijmegen, Beuningen, Berg en Dal, Druten, Heumen en Mook-Molenhoek. Deze vraag je aan via deze: link. Ook in veel andere gemeenten kun je een gratis grijpprikker krijgen. Google op “grijpprikker” en jouw gemeente. Via Nederland Schoon kun je gratis zakken en handschoenen krijgen (muz verzendkosten): Meer.

Walk of Wisdom door Thomas Hontelez

Walk of Wisdom door Thomas Hontelez

Details

Date:
18 September
Time:
10:00
Cost:
Free
Event Category:
Event Tags: